Vision Ooglaseren komt met prijsdoorbraak voor IntraLase OOGLASEREN 

Amsterdam, 20 mei 2010

Vision Ooglaseren is de eerste ooglaserkliniek in Europa die de nieuwste ooglaser van dit moment mag toepassen: de Technolas 217 P

Deze hypermoderne ooglaserkliniek biedt de IntraLase ooglaserbehandeling aan die in combinatie met de Technolas 217 P zorgt voor betere zichtresultaten. Het resultaat van de ooglaserbehandeling is met de Technolas 217 P goed te voorspellen waardoor er ook minder kans is op een nabehandeling.

Specifieke voordelen van de Technolas 217P

• nauwkeurige voorspelbaarheid
• betere veiligheid door "iris-herkenning"
• 20% minder behandeltijd
• minder dan 1% kans op een herbehandeling
• precisie en nauwkeurigheid door de multi-dimensional "oog-zoeker"

U heeft tegenwoordig keuze uit veel verschillende aanbieders van oog- laserbehandelingen. Maar het is belangrijk om de juiste ooglaserkliniek te kiezen. Een combinatie van kwaliteit, expertise en aantrekkelijke prijzen is hierbij doorslaggevend.

Vision ooglaseren is de eerste ooglaserkliniek in Nederland die de IntraLase ooglaserbehandeling, met toepassing van de Technolas 217P, kan aanbieden voor 
€ 1.999,= (voor 2 ogen). Dr. Rolf Zandbergen is de oogarts die bij Vision Ooglaseren is aangesloten. Hij heeft samen met Prof. Dr. Bozkurt Sener de IntraLase-methode in Nederland geintroduceerd en hebben samen inmiddels duizenden ooglaserbehandelingen op hun naam staan.

 


Ooglaserbehandeling

Ooglaseren is de laatste jaren enorm populair geworden. De risico''s zijn afgenomen en de zichtresultaten zijn verbeterd.
Meer over ooglaseren
»

 

Nieuws over ooglaseren

Vision Ooglaseren komt in Nederland met prijsdoorbraak voor IntraLase ooglaserbehandeling. 

Lees verder »