IntraLase FemtoSecond


IntraLase Femtosecond, de meest veilige ooglaserbehandeling ter wereld

De IntraLase Femtosecond ooglaserbehandeling is de nieuwste Lasik ooglasermethode. Het is de veiligste en meest comfortabele manier om uw ogen te laten laseren. Oogartsen wereldwijd preferen de IntraLase Femtosecond methode, vanwege de veiligheid en goede resultaten. De herstelperiode bij IntraLase is zeer kort: ’s avonds kunt u al de ondertiteling lezen en de volgende dag kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.


100% Laserbehandeling

Bij een Lasik ooglaserbehandeling dient altijd een flapje te worden gemaakt. In veel oogklinieken wordt dit nog gecreëerd door een mesje, een zogenaamde microkeratoom. Dit instrument wordt handmatig bediend, waardoor onterecht wordt gesproken van een laserbehandeling. Ooglaserselect biedt echter een 100% mesvrije ooglaserbehandeling. Zowel het maken van het flapje en de daadwerkelijke ooglaserbehandeling worden door een computergestuurde laser uitgevoerd. Het gebruik van operatiemesjes laat Ooglaserselect volledig achterwege. Het ooglaseren wordt uitgevoerd door de Concerto 500 Hz en duurt gemiddeld slechts 6 seconden.


Voordelen van IntraLase

- Doordat er niet meer wordt gewerkt met een mesje, is de IntraLase methode veel veiliger en is de kans op complicaties en infecties aanzienlijk lager.
- Ten opzichte van de Lasik methode krijgen meer mensen die een IntraLase ooglasercorrectie hebben gehad, een gezichtsvermogen van 100%.
- Doordat er gebruik wordt gemaakt van een computergestuurde laser, kan het flapje 100 keer preciezer worden gemaakt.
- Ooglaseren bij hogere sterktes is mogelijk bij de IntraLase methode. Op deze manier komen meer mensen in aanmerking voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaserbehandeling

Ooglaseren is de laatste jaren enorm populair geworden. De risico''s zijn afgenomen en de zichtresultaten zijn verbeterd.
Meer over ooglaseren
»

 

Nieuws over ooglaseren

Vision Ooglaseren komt in Nederland met prijsdoorbraak voor IntraLase ooglaserbehandeling. 

Lees verder »